Palvelut

TKP-Tilit Oy

Jokainen, joka harjoittaa liike- tai ammattitoimintaa, on tästä toiminnastaan kirjanpitovelvollinen, myös yhdistys ja muu sellainen yhteisö.

TKP-Tilit Oy jatkaa Kari Palviaisen 1984 perustaman Tilitoimisto K Palviainen Ky:n – sittemmin TKP-Tilit Ky:n – liiketoimintaa. Asiakaskuntamme edustaa monia eri toimialoja; muun muassa teollisuutta, palvelu- ja rakennusalaa. Kaikki asiakkaamme ovat meille yhtä tärkeitä, olitpa sitten juuri aloittamassa yritystoimintaa tai jo kokenut konkari.

Palvelut

  • Kirjanpidot ja tilinpäätökset – myös sähköisenä!
  • Laskutus ja ostolaskujen käsittely
  • Maksuliikenteen hoito
  • Palkanlaskenta
  • Veroilmoitus ja verosuunnittelu
  • Yritysten perustaminen ja yhtiömuodon muutokset

Sähköinen taloushallinto vai paperinen kirjanpito?

Käytössämme ovat Netvisor ja Fivaldi taloushallinnon ohjelmistot, jotka molemmat ovat pilvipalveluita.

visma-fivaldiFivaldi mahdollistaa taloushallinnon räätälöinnin; eri vaihtoehtoja perinteisen paperisen kirjanpidon ja sähköisen taloushallinnon väliltä. Ohjelmistoilla hoidetaan henkilöyhtiöiden, osakeyhtiöiden sekä järjestöjen kirjanpidot ja tilinpäätökset. Visma Fivaldi on käyttöjärjestelmistä riippumaton, selainkäyttöinen sovelluspalvelu, joka on kehitetty yli 25 vuoden asiantuntemuksella. Tutustu palveluun: Visma Fivaldi videoesittelyt

netvisor-logo

Netvisorista löytyy kaikki mitä taloushallinnon rutiinien automatisointiin tarvitset. Järjestelmää on kehitetty yli 10 vuotta ja se on yksi suomalaisen pilvipalveluteknologian edelläkävijöistä. Kaikki palvelut ovat saatavissa yhdestä järjestelmästä. Tieto kulkee palveluosioiden välillä automaattisesti ja se on käytettävissä kunkin käyttäjän roolin mukaisesti. Lue lisää järjestelmän palveluista www.netvisor.fi.